Bloemen van de duisternis

Tatiana de Rosnay
Bekijk boek

272 pagina's / 4.2MB
8 uur / 548.9MB

Een indringende roman over de macht van kunstmatige intelligentie.

De grens tussen realiteit en fantasie vervaagt wanneer Clarissa, een schrijver met een getroebleerd verleden, intrekt in een nieuw appartement. Pas gescheiden van haar man vindt ze via CASA, eigenaar van een appartementencomplex exclusief voor kunstenaars, een nieuwe woning. Maar het duurt niet lang voordat ze het gevoel krijgt dat er iets niet klopt.

Dromen lopen over in realiteit. Ze krijgt het idee dat ze bespied wordt. Haar dochter is bang dat ze haar grip op de realiteit langzaam kwijtraakt. Clarissa’s kleindochter stimuleert haar juist om op onderzoek te gaan. Is ze inderdaad een beangstigende waarheid op het spoor? Of is ze slechts een kwetsbare schrijver met te veel fantasie?

Tatiana de Rosnay ken je van ‘Haar naam was Sarah’ en ‘De familiereünie’. Deze indringende roman over kunstmatige intelligentie vindt plaats in Parijs, in de nabije toekomst. Het verhaal, geschreven vanuit het perspectief van drie generaties vrouwen, intrigeert en is meer dan verslavend.

Wist je dat?

  • Je kunt jouw boeken 2 maanden lang downloaden op onze website.
  • In onze app kan je jouw boeken 1 jaar lezen en luisteren.
  • Meer informatie over het downloaden van de boeken en het overplaatsen naar een apparaat naar keuze, vind je op de hulppagina.