De Camino

Anya Niewierra
Anya Niewierra
Bekijk boek

De Camino

Anya Niewierra
Anya Niewierra

384 pagina's / 7.3MB
13 uur / 536.5MB

Het nieuwste boek van Hebban Thrillerprijs-winnaar Anya Niewierra.

De 44-jarige chocolatier Lotte Bonnet woont al jaren gelukkig in Zuid-Limburg met haar man Emil, een voormalige vluchteling uit Bosnië. Maar dan pleegt Emil onverwacht zelfmoord tijdens het lopen van de Camino en blijft Lotte ontredderd achter.

Als ze elf maanden later naar Bosnië reist om zijn as uit te strooien, ontdekt Lotte dat Emil heeft gelogen over zijn identiteit. Ze schakelt een advocaat uit Sarajevo in om onderzoek te doen naar zijn verleden, en die komt tot een schokkende ontdekking.
Ondertussen gaat Lotte zelf de Camino lopen, exact volgens de route en planning van Emil. Ze wil achterhalen wat hem tot zijn wanhoopsdaad dreef. Maar iemand volgt haar, iemand die niet wil dat ze de waarheid ontdekt.

In april 2020 konden onze lezers genieten van ‘Het bloemenmeisje’ van Anya Niewierra. En wauw, wat kregen wij veel positieve reacties! Vele lezers noemden ‘Het bloemenmeisje’ hun favoriete Bookchoice-boek van 2020. Met ‘De camino’ heeft Niewierra weer een spannende thriller neergezet die gegarandeerd op je favorietenlijstje van 2021 komt.

Wist je dat?

  • Als lid krijg je elke maand toegang tot acht geweldige boeken, als e-book én luisterboek.
  • Je kan de boeken lezen en luisteren waar en wanneer jij wilt; eenmaal gedownload, zijn de boeken voor altijd van jou!
  • De boekenselectie kan je eenvoudig lezen of luisteren op e-reader, tablet, smartphone of via onze app.