De goede grap van Norman Foreman

Julietta Henderson
Julietta Henderson
Bekijk boek

De goede grap van Norman Foreman

Julietta Henderson
Julietta Henderson

384 pagina's / 0.5MB
11 uur / 485MB

Een hartverwarmend verhaal dat je hart zal veroveren.

De wereld van de 12-jarige Norman stort in na de dood van zijn beste vriend. Zijn moeder neemt hem mee op een roadtrip, die Norman ook gebruikt om op zoek te gaan naar zijn vader die hij niet kent. De 12-jarige Norman en zijn beste vriend Jax waren een legendarisch komisch-duo-in-wording, met als doel over vijf jaar optreden op het Edinburgh Fringe Festival.

Als Jax onverwacht overlijdt, stort Normans wereld in. Hij besluit als eerbetoon aan Jax om alsnog op te treden op de Fringe, niet over vijf jaar, maar over vijf weken. Zijn moeder wil niets liever dan Norman steunen, dus laden ze de auto in (en haar tachtigjarige collega – lang verhaal) en gaan op weg. Norman heeft alleen nog een verrassing voor zijn moeder: hij wil onderweg op zoek gaan naar zijn vader, die al voor zijn geboorte uit beeld was…

‘De goede grap van Norman Foreman’ is een hartverwarmend, komisch boek dat je hart zal veroveren. Een boek dat je met een lach en een traan zal lezen of luisteren. Verdriet, humor, liefde, vriendschap; je vindt het allemaal in dit verhaal. Fan van Jojo Moyes? Dan is dit zeker een aanrader!

Wist je dat?

  • Als lid krijg je elke maand toegang tot acht geweldige boeken, als e-book én luisterboek.
  • Je kan de boeken lezen en luisteren waar en wanneer jij wilt; eenmaal gedownload, zijn de boeken voor altijd van jou!
  • De boekenselectie kan je eenvoudig lezen of luisteren op e-reader, tablet, smartphone of via onze app.