De nachtegaal

Johanna Mo
Johanna Mo
Bekijk boek

De nachtegaal

Johanna Mo
Johanna Mo

400 pagina's / 0.8MB
10 uur / 1246.4MB

Dé nieuwe Zweedse thrillersensatie, verkocht aan 17 landen!

Toen Hanna Duncker negentien jaar oud was, werd haar vader veroordeeld voor moord. De schaamte en verwarring zorgden ervoor dat ze van het eiland Öland wegvluchtte en ergens anders een nieuw leven opbouwde. Pas zestien jaar later, na het overlijden van haar vader, keert ze terug naar haar geboortedorp, om aan het werk te gaan als rechercheur bij de politie van Kalmar, aan de andere kant van de zeestraat.

Op haar eerste dag wordt ze samen met haar partner Erik Lindgren naar een plaats delict op Öland gestuurd waar het lichaam van een vijftienjarige jongen is aangetroffen. De jongen blijkt de zoon van haar jeugdvriendin te zijn. De zaak trekt de aandacht van veel bewoners, die Hanna’s terugkeer niet allemaal waarderen, getuige de dreigende, anonieme telefoontjes die ze krijgt. Wat is er precies aan de hand op het eiland?

‘De nachtegaal’ is het indrukwekkende begin van een nieuwe serie die zich afspeelt op het eiland Öland. Het boek wordt door velen lezers geroemd om het goed uitgewerkte verhaal, maar ook om de schitterende manier waarop het is neergepend. Dit is niet zomaar een standaard thriller, maar een boek waarbij je nadien ook nog versteld staat van hoe meesterlijk het in elkaar zit.

Wist je dat?

  • Als lid krijg je elke maand toegang tot acht geweldige boeken, als e-book én luisterboek.
  • Je kan de boeken lezen en luisteren waar en wanneer jij wilt; eenmaal gedownload, zijn de boeken voor altijd van jou!
  • De boekenselectie kan je eenvoudig lezen of luisteren op e-reader, tablet, smartphone of via onze app.