De storm

Jens Christian Grøndahl
Bekijk boek

240 pagina's / 0.5MB
6 uur / 389.2MB

Bookchoice tipt: Confrontaties uit het verleden zijn niet te vermijden. Hoe lang je ook wacht.

Een nieuwe maand, een nieuwe Bookchoice Tipt! Deze maand tipt Britt, onze marketingmanager, ‘De Storm’ van Jens Christian Grøndahl.

“De storm is een verhaal over ingewikkelde familiebanden, relaties en de onvoorspelbaarheid van het ouderschap. De roman komt langzaam tot stand, wervelt en raast verder. Succesvolle schrijver Adam Huus kijkt terug op zijn leven wanneer zijn vrouw bij haar dementerende vader intrekt en zijn volwassen dochter plots opnieuw in zijn leven verschijnt.

In dit boek komen niet alleen de grote thema’s van de liefde, het leven en het schrijverschap aan bod, maar ook de actualiteit. Het hoofdpersonage lijkt zich afzijdig te houden van een nieuwe wereld en schrijft al jaren niet meer. Moderne communicatiemiddelen en een nieuw sociaal bewustzijn zorgen voor verbonden- en verdeeldheid.

Persoonlijke relaties staan onder druk door het verhaal dat wordt gecreëerd. De waarheid is relatief. Adam leeft een leven vol goede en slechte keuzes, toevalligheden en onverwachte gebeurtenissen. En nu komt hij plots weer in het oog van de storm terecht. Echt een erg goed boek!”

Wist je dat?

  • Je kunt jouw boeken 2 maanden lang downloaden op onze website.
  • In onze app kan je jouw boeken 1 jaar lezen en luisteren.
  • Meer informatie over het downloaden van de boeken en het overplaatsen naar een apparaat naar keuze, vind je op de hulppagina.