De therapeut

B.A. Paris
Bekijk boek

Een psychologische thriller vol onderhuidse spanning en onbetrouwbare personages.

Eindelijk komt de langgekoesterde wens van Alice en Leo uit: ze nemen hun intrek in een pasgerenoveerde woning in The Circle, een exclusieve gated community. Alice heeft niet eerder in een grote stad gewoond en moet dan ook even wennen. Toch wil ze er het beste van maken.

Ze leert haar buren steeds beter kennen, en tijdens een buurtborrel komt ze te weten dat haar woning een schokkend geheim herbergt. Hierna raakt ze geobsedeerd door Nina, de therapeut die hun huis twee jaar voor Alice en Leo bewoonde en er werd vermoord, en ze wil er koste wat het kost achter komen wat er is gebeurd. Maar niemand wil haar meer vertellen over de precieze gebeurtenissen van destijds. Haar buren lijken iets voor haar verborgen te houden, en binnen The Circle blijkt alles lang niet zo perfect als het lijkt…

‘De therapeut’ is de nieuwe thriller van B.A. Paris, bestsellerauteur van ‘Achter gesloten deuren’, ‘Gebroken’ en ‘Breng me terug’. Het boek is vlot geschreven, heeft een goede opbouw en een ijzersterk plot met onverwachte wendingen. Als lezer ga je alle mogelijke personages verdenken en word je vaak op het verkeerde been gezet. Vanaf het begin word je als lezer nieuwsgierig gemaakt naar het verhaal en zul je het boek moeilijk opzij kunnen leggen.

Oftewel, ‘De therapeut’ bevat alle ingrediënten van een typische B.A. Paris: onderhuidse spanning, onbetrouwbare personages en meerdere twists aan het eind!

Wist je dat?

  • Je kunt jouw boeken 2 maanden lang downloaden op onze website.
  • In onze app kan je jouw boeken 1 jaar lezen en luisteren.
  • Meer informatie over het downloaden van de boeken en het overplaatsen naar een apparaat naar keuze, vind je op de hulppagina.