Dit heb je verdiend

Carla Kovach
Carla Kovach
Bekijk boek

Dit heb je verdiend

Carla Kovach
Carla Kovach

320 pagina's / 0.9MB
9 uur / 983.3MB

De perfecte vrouw. Het perfecte huis. De perfecte moord?

Het enige geluid in huis waren zijn voetstappen in de gang. Zodra hij het licht had aangeknipt, zag hij het bloedspoor over de vloer. Zijn hart begon te bonzen terwijl hij langs het bloed naar de keuken sloop. ‘Melissa?’ Hij legde zijn oor tegen de keukendeur.

Melissa Sanderson leek het perfecte leven te hebben: een heerlijk gezin en een prachtig huis in een rustige buitenwijk. Nu is ze dood en vertoont haar gewurgde lichaam bewijs van eerdere verwondingen. De plaats delict doet detective Gina Harte terugdenken aan haar eigen inktzwarte verleden – en juist dat maakt haar vastbesloten de moordenaar te vinden. Is het Melissa’s echtgenoot, met zijn losse handjes? Haar door jaloezie verteerde minnaar? Of is er nóg iemand in het spel – iemand die Melissa al enige tijd in de gaten hield en die inmiddels zijn volgende slachtoffer in het vizier heeft?

Na de lovende ontvangst van ‘Stil maar’, is daar dan eindelijk een tweede thriller met rechercheur Gina Harte in de hoofdrol. Perfect voor liefhebbers van de boeken van Robert Bryndza en MJ Arlidge! Het boek was boek van de maand juni bij Libelle, die het volgende over ‘Stil maar’ zeiden: ‘Een pageturner met een finale die je je nagels kost.’

Wist je dat?

  • Als lid krijg je elke maand toegang tot acht geweldige boeken, als e-book én luisterboek.
  • Je kan de boeken lezen en luisteren waar en wanneer jij wilt; eenmaal gedownload, zijn de boeken voor altijd van jou!
  • De boekenselectie kan je eenvoudig lezen of luisteren op e-reader, tablet, smartphone of via onze app.