Doods geheim

Robert Bryndza
Bekijk boek

336 pagina's / 1.7MB
10 uur / 623.1MB

Veel verdachten, weinig bewijs en volop plotwendingen: een Bryndza zoals we ‘m graag zien!

Op een fatale, koude ochtend vindt een moeder haar dochters bebloede lichaam vastgevroren aan de weg. Wie durft zo’n afgrijselijke moord voor iemands deur te plegen?

Detective Erika Foster is nog maar net hersteld van haar vorige zaak, als ze besluit ook deze moordzaak op zich te nemen. Al snel stuit ze op nieuwe aanvallen op jonge vrouwen. En dat in een rustige buitenwijk in Londen. Het onderzoek wordt ook niet makkelijker als blijkt dat het slachtoffer verstrikt zat in een web van geheimen. Foster is vastberaden de zaak op te lossen, ook als er pijnlijke herinneringen uit haar verleden omhoog komen. Kan ze gefocust blijven en de moordenaar vinden? Of is dit de druppel die de emmer doet overlopen?

‘Doods geheim’ is het zesde deel van Bryndza’s immens populaire thrillerreeks. Ook afzonderlijk goed te lezen is dit boek een echte aanrader voor fans van bloedstollende thrillers. Een plezierige, beknopte schrijfstijl resulteert in vlotte hoofdstukken die je in een ruk uitleest. Zo grijpt Bryndza je aandacht vast en laat het je niet meer los.

Wist je dat?

  • Je kunt jouw boeken 2 maanden lang downloaden op onze website.
  • In onze app kan je jouw boeken 1 jaar lezen en luisteren.
  • Meer informatie over het downloaden van de boeken en het overplaatsen naar een apparaat naar keuze, vind je op de hulppagina.