Geworteld in het kwaad

Karen Dionne
Karen Dionne
Bekijk boek

Geworteld in het kwaad

Karen Dionne
Karen Dionne

304 pagina's / 0.7MB
9 uur / 655.9MB

'Karen Dionne is een van de beste thrillerauteurs van dit moment.' – Karin Slaughter

Al jarenlang leeft Rachel in een psychiatrische inrichting, als straf voor de moord op haar ouders, die ze als kind pleegde. Maar wanneer ze door een journalistiek onderzoek nieuwe details over de moorden ontdekt, keert ze terug naar de blokhut in het afgelegen moerasgebied waar ze met haar ouders en zus woonde.

Terwijl Rachel zich steeds meer herinnert over wat er echt gebeurde op de dag dat haar ouders werden vermoord, beseft ze dat de geschiedenis en de geheimen die ze met haar zus deelt, misschien wel het allergrootste gevaar vormen…

‘Geworteld in het kwaad’ is de tweede thriller van Karen Dionne na ‘Dochter van het moeras’. En je weet dat je met een topauteur te maken hebt, als Karin Slaughter je ‘een van de beste thrillerauteurs van dit moment’ noemt. ‘Geworteld in het kwaad’ is een psychologische thriller die je aan het denken zet. Geen boek waarbij je op het puntje van je stoel zal zitten, maar wel een verhaal waarbij je continu een onderhuidse spanning voelt waardoor je het verhaal niet opzij zal kunnen leggen.

Wist je dat?

  • Als lid krijg je elke maand toegang tot acht geweldige boeken, als e-book én luisterboek.
  • Je kan de boeken lezen en luisteren waar en wanneer jij wilt; eenmaal gedownload, zijn de boeken voor altijd van jou!
  • De boekenselectie kan je eenvoudig lezen of luisteren op e-reader, tablet, smartphone of via onze app.