Heerlijk duurt het langst

Jill Mansell
Jill Mansell
Bekijk boek

Heerlijk duurt het langst

Jill Mansell
Jill Mansell

352 pagina's / 5.8MB
12 uur / 575.2MB

Romantiek, vriendschap en geheimen in deze heerlijke feelgoodroman van Jill Mansell.

Wie heeft er ooit genoeg van romantiek? Lainey wel na haar laatste relatie. Zij dacht dat het voor altijd was, hij dacht al aan de volgende. En dus is ze, wanneer ze haar nieuwe baan begint bij een chaotisch gezin in Cornwall, niet geïnteresseerd in Seth, de stiefzoon van haar baas, hoe aantrekkelijk hij ook is (en dat is héél aantrekkelijk). Vooral omdat Seth een perfecte vriendin heeft. Maar Lainey was niet helemaal eerlijk over haar leven, en Seth is ook niet helemaal wat hij lijkt. Als iedereen iets te verbergen heeft, is het ingewikkeld! Komt de liefde naar hen toe deze zomer?

Heb je zin in een boek waar je vrolijk van wordt? Dan mag je ‘Heerlijk duurt het langst’ zeker niet overslaan. Deze heerlijke feelgood lees je het liefst in één ruk uit dankzij de boeiende personages, leuke verhaallijn én de vlotte schrijfstijl die we van Mansell gewenst zijn.

Ben je nog niet bekend met Mansell? Deze populaire feelgoodschrijfster heeft al meer dan 25 bestsellers op haar naam staan en haar boeken zijn in Nederland en België al meer dan 2,5 miljoen boeken verkocht. Na het lezen van ‘Heerlijk duurt het langst’, snap je helemaal waarom. ‘Heerlijk duurt het langst’ is dan ook een vrolijk boek waarmee je al je zorgen even van je af kan laten vallen.

Wist je dat?

  • Als lid krijg je elke maand toegang tot acht geweldige boeken, als e-book én luisterboek.
  • Je kan de boeken lezen en luisteren waar en wanneer jij wilt; eenmaal gedownload, zijn de boeken voor altijd van jou!
  • De boekenselectie kan je eenvoudig lezen of luisteren op e-reader, tablet, smartphone of via onze app.