Het dilemma

B.A. Paris
B.A. Paris
Bekijk boek

Het dilemma

B.A. Paris
B.A. Paris

368 pagina's / 3.3MB
10 uur / 518.9MB

Wat als je maar één kind kan redden?

In ‘Het dilemma’ van B.A. Paris geeft Livia een groot feest ter gelegenheid van haar veertigste verjaardag. Ze droomt er al van sinds haar bescheiden bruiloft, jaren geleden. Iedereen die ze liefheeft zal op het feest aanwezig zijn, behalve dochter Marnie, die in het buitenland studeert.

Stiekem is Livia opgelucht dat Marnie niet kan komen. Ze moet haar echtgenoot Adam iets vertellen over hun dochter, een geheim dat ze heeft ontdekt, maar ze wacht totdat het feest voorbij is zodat hun geluk niet wordt verstoord.

Adam wil dat alles perfect is voor Livia en heeft vliegtickets voor Marnie gekocht, zodat ze als verrassing aanwezig kan zijn. Op de dag van het feest krijgt hij vreselijk nieuws.

Hij moet het eigenlijk aan Livia vertellen, want hoe kan het feest nu doorgaan? Maar Livia ziet er zo gelukkig uit en de gasten kunnen er ieder moment zijn…

B.A. Paris ken je mogelijk al van de bestsellers ‘Achter gesloten deuren’, ‘Gebroken’ en ‘Breng me terug’. ‘Het dilemma’ is een iets ander boek dan we van haar gewend zijn, maar even intrigerend. Deze psychologische thriller over het huwelijk, ouderschap, vriendschap en de geheimen die je met je meedraagt, zal je gegarandeerd in één adem uitlezen.

Wist je dat?

  • Als lid krijg je elke maand toegang tot acht geweldige boeken, als e-book én luisterboek.
  • Je kan de boeken lezen en luisteren waar en wanneer jij wilt; eenmaal gedownload, zijn de boeken voor altijd van jou!
  • De boekenselectie kan je eenvoudig lezen of luisteren op e-reader, tablet, smartphone of via onze app.