Het laatste leven

Mohlin & Nyström
Mohlin & Nyström
Bekijk boek

Het laatste leven

Mohlin & Nyström
Mohlin & Nyström

448 pagina's / 1.1MB
13 uur / 585.3MB

Een ijzersterke Scandinavische crime voor lezers van Jo Nesbø, Stieg Larsson en Lars Kepler!

Wanneer FBI-agent John Adderley na een mislukte infiltratie in een drugskartel met schotwonden in een ziekenhuis in Baltimore ontwaakt, weet hij dat hij zo snel mogelijk van de radar moet verdwijnen. Hij krijgt een nieuwe identiteit en vertrekt naar zijn geboorteland Zweden. Daar wordt hij onderdeel van het coldcaseteam van Karlstad dat zich bezighoudt met een tien jaar oude vermissingszaak. De verdwijning van het tienermeisje Emelie Bjurwall is voor iedereen altijd een raadsel gebleven. De politie heeft destijds wel wat sporen op een hoge klif aangetroffen, maar het lichaam van de miljonairsdochter is nooit gevonden.

Met zijn Amerikaanse mentaliteit kost het John moeite een plek te vinden tussen de Zweden, temeer omdat de zaak persoonlijk is: de hoofdverdachte is namelijk niemand minder dan zijn halfbroer. John bijt zich in de zaak vast, maar moet tegelijkertijd op zijn hoede blijven, want als het drugskartel lucht krijgt van een onconventionele detective die zich ophoudt in een Zweeds provinciestadje is hij zijn leven niet meer zeker…

‘Het laatste leven’ heeft al heel wat prijzen mogen winnen, waaronder de Zweede Crimetime Award voor beste thrillerdebuut van het jaar en de MAX Bronzen Vleermuis voor beste thrillerdebuut. Waarom? Dat kunnen we je natuurlijk wel vertellen, maar het is véél leuker om het zelf te ervaren. Eén ding is zeker: ‘Het laatste leven’ garandeert een ijzersterke leeservaring.

Wist je dat?

  • Als lid krijg je elke maand toegang tot acht geweldige boeken, als e-book én luisterboek.
  • Je kan de boeken lezen en luisteren waar en wanneer jij wilt; eenmaal gedownload, zijn de boeken voor altijd van jou!
  • De boekenselectie kan je eenvoudig lezen of luisteren op e-reader, tablet, smartphone of via onze app.