Hoe de doden spreken

Val McDermid
Bekijk boek

Het vervolg van de internationaal geprezen thrillerserie over Tony Hill en Carol Jordan.

Als er op het landgoed van een oud klooster een lichaam wordt aangetroffen, blijkt al snel dat iemand die grond als zijn persoonlijke begraafplaats heeft gebruikt. Het klooster staat al jaren leeg, en sommige van de lijken zijn vele jaren oud – zou dit het werk kunnen zijn van meerdere, onafhankelijke moordenaars? Het onderzoek levert meer vragen dan antwoorden op. Sinds het desastreuze verloop van hun laatste zaak, moeten Tony Hill en Carol Jordan vanaf de zijkant toekijken. Beiden worstelen ze met hun eigen problemen. Ondertussen wacht iemand die er een gruwelijke modus operandi op na houdt rustig op een kans om toe te slaan…

De internationale bestsellerauteur Val McDermid heeft meerdere prijzen op haar naam staan en haar razendpopulaire thrillerserie over Tony Hill en Carol Jordan werd zelfs verfilmd. McDermid weet je ook ditmaal weer mee te slepen in het spannende verhaal van Tony en Caroll. Eenmaal begonnen aan dit boek leg je het niet snel meer weg! Dit boek is ook goed losstaand te lezen of luisteren.

Wist je dat?

  • Je kunt jouw boeken 2 maanden lang downloaden op onze website.
  • In onze app kan je jouw boeken 1 jaar lezen en luisteren.
  • Meer informatie over het downloaden van de boeken en het overplaatsen naar een apparaat naar keuze, vind je op de hulppagina.