Lenoir

Bas Haan
Bas Haan
Bekijk boek

Lenoir

Bas Haan
Bas Haan

352 pagina's / 4.2MB
14 uur / 1237.7MB

Hij komt bij bewustzijn met een pistool in zijn hand…

De Rotterdamse hoofdinspecteur Lenoir komt met een pistool in zijn bebloede hand bij bewustzijn. Naast hem ligt topadvocaat Danny Vos, zijn zwager, met een kogelgat in zijn hoofd. Lenoir kan zich niets herinneren. Is hij de moordenaar? Normaal is hij degene die in coldcasezaken op moordenaars jaagt, met eindeloos veel geduld en volharding, om nabestaanden hun langgewenste antwoorden te geven en de daders op te sluiten. Hij heeft zich net vastgebeten in de eerwraakzaak van de vermoorde Naima Farah, waarin een oude bekende van hem als mogelijke hoofdverdachte opduikt. Maar nu zit justitie opeens achter hem aan en stapelt het bewijs tegen Lenoir zich op.

Ondertussen raakt hij steeds verder verstrikt in een web waarin alles samenkomt: zijn nieuwe coldcase; een dubieuze officier van justitie; een criminele jeugdvriend; oude en nieuwe criminele netwerken; zijn eigen verleden; en de moord waarvan hij zelf verdachte is.

Is dan echt iedereen in staat tot moord? Voor wie is hij bereid een leven te nemen?

‘Lenoir’ is misdaadjournalist Bas Haans ijzersterke debuut als thrillerschrijver. Hiervoor schreef hij de non-fictie bestseller ‘De Deventer moordzaak’. In ‘Lenoir’ rijst de vraag: wat als moord de enige weg is naar gerechtigheid? Deze thriller houdt je vanaf de eerste pagina in zijn greep. Na het lezen van dit boek wil je maar één ding: het volgende boek van Haan lezen of luisteren!

Wist je dat?

  • Als lid krijg je elke maand toegang tot acht geweldige boeken, als e-book én luisterboek.
  • Je kan de boeken lezen en luisteren waar en wanneer jij wilt; eenmaal gedownload, zijn de boeken voor altijd van jou!
  • De boekenselectie kan je eenvoudig lezen of luisteren op e-reader, tablet, smartphone of via onze app.