Lieve Edward

Ann Napolitano
Bekijk boek

336 pagina's / 5.1MB
10 uur / 485.5MB

Een overrompelend mooi familieverhaal dat je niet meer loslaat.

Een vliegtuig stort neer. Alle passagiers overlijden behalve één, een twaalfjarige jongen genaamd Edward. Edward wordt opgevangen door zijn oom en tante, en probeert zijn nieuwe leven te begrijpen. Hij is een beroemdheid: als hij naar school gaat, staan mensen langs de kant en maken ze foto's. Hij is het wonderkind dat overleefde. De enige aan wie Edward echt steun heeft is zijn buurmeisje Shay, de beste vriendin die je je maar kunt wensen. Samen doen zij een onverwachte ontdekking die hen naar antwoorden op de diepste vraag leidt: wie ben je als je alles kwijt bent geraakt?

Deze meeslepende roman gaat over een jonge overlever van een vliegtuigcrash. Een ontroerend verhaal over hoe door te gaan na een groot verlies, waarvoor je zeker tissues nodig zal hebben. Als je hebt genoten van ‘Extreem luid en ongelofelijk dichtbij’, dan mag je ‘Lieve Edward’ zeker niet overslaan.

Wist je dat?

  • Je kunt jouw boeken 2 maanden lang downloaden op onze website.
  • In onze app kan je jouw boeken 1 jaar lezen en luisteren.
  • Meer informatie over het downloaden van de boeken en het overplaatsen naar een apparaat naar keuze, vind je op de hulppagina.