Max, Mischa & het Tet-offensief

Johan Harstad
Bekijk boek

1229 pagina's / 3.2MB
46 uur / 3026.1MB

Verkozen tot het ultieme boek van de maand door DWDD-boekenpanel!

‘Max, Mischa & het Tet-offensief’ is het verhaal van toneelregisseur Max Hansen, die als puber naar Amerika emigreert. Hij heeft moeite om zijn jeugd in Stavanger, waar hij als kind van communistische ouders het Tet-offensief naspeelde, achter zich te laten. Maar in New York ontdekt hij dat eigenlijk iedereen daar ontheemd is.

In kunstenares Mischa en Vietnam-veteraan Owen treft hij dierbare lotgenoten. Het magnum opus van Johan Harstad is een hypnotiserende vertelling die vele decennia en continenten omspant: van de oorlog in Vietnam en Apocalypse Now tot jazzmuziek, van Mark Rothko en Burning Man tot de aanslag op de Twin Towers. Maar bovenal draait deze volstrekt verslavende roman om de vraag: hoe lang moet je weg van huis zijn voordat het laat is om terug te keren?

‘Max, Mischa & het Tet-offensief’ is een ontzagwekkende roman, zowel in omvang als in kwaliteit. Een boek dat geen moment verveelt en dat je, na het lezen of luisteren, aan iedereen aan wil raden.

Let op: Max, Mischa & het Tet-offensief is een groot boek, waardoor het lang kan duren voor het volledig is gedownload. We raden je aan het luisterboek alleen via wi-fi te downloaden en te checken of je voldoende opslagruimte hebt, alvorens de download begint.

Wist je dat?

  • Je kunt jouw boeken 2 maanden lang downloaden op onze website.
  • In onze app kan je jouw boeken 1 jaar lezen en luisteren.
  • Meer informatie over het downloaden van de boeken en het overplaatsen naar een apparaat naar keuze, vind je op de hulppagina.