Meisje A

Abigail Dean
Bekijk boek

Een prachtig geschreven en ongelofelijk indrukwekkende psychologische roman.

Hét debuut van 2021: wereldwijd op alle bestsellerlijsten. Verschijnt in meer dan 25 landen, en de tv/filmrechten werden al voor publicatie verkocht aan Sony. ‘Meisje A’ is een fenomeen: het bepalende boek van dit decennium.

Lex Gracie wil niet aan haar familie denken. Ze wil niet herinnerd worden aan haar ouderlijk huis of aan haar bijnaam: ‘Meisje A’, het kind dat ontsnapte. Wanneer haar moeder in de gevangenis overlijdt en het familiehuis nalaat aan haar kinderen, kan Lex het verleden niet langer negeren. Samen met haar zusje Evie besluit ze de horrorwoning uit hun jeugd om te toveren tot iets positiefs. Maar eerst moet ze in het reine komen met haar broers en zussen – en de jeugd die ze deelden.

‘Meisje A’ is een boek dat onder je huid gaat zitten dankzij het realisme dat Dean in het verhaal heeft gestopt en de beklemmende sfeer. De flashbacks brengen de puzzelstukjes steeds dichter bij elkaar, tot de daverende ontknoping volgt. Als je op zoek bent naar een sterke psychologische roman, is dit boek zeker een aanrader.

Wist je dat?

  • Je kunt jouw boeken 2 maanden lang downloaden op onze website.
  • In onze app kan je jouw boeken 1 jaar lezen en luisteren.
  • Meer informatie over het downloaden van de boeken en het overplaatsen naar een apparaat naar keuze, vind je op de hulppagina.