Nachtmerrie

Winchester McFly
Bekijk boek

Het begin van een nieuwe superspannende thrillerserie.

‘Nachtmerrie’ is het eerste deel in een nieuwe, gruwelijk spannende serie over occulte moordzaken in Nederland, geschreven door het schrijverscollectief Winchester McFly. In ‘Nachtmerrie’ worden een au pair, een kleine jongen en een zakenman in hun slaap bezocht door een boomlange, demonische figuur, die ze aanzet tot moord... Om deze mysterieuze moordzaak te kunnen ontrafelen en de moordenaar te kunnen ontmaskeren, zullen rechercheur David Detta en zijn nieuwe partner Tess de Winter hun persoonlijke verschillen aan de kant moeten schuiven.

Een bloedstollende, filmisch geschreven thrillerserie van het Nederlandse schrijverscollectief Winchester McFly, dat o.a. de tv-series Smeris, Van God Los en de allereerste Nederlandse Netflix Original-serie Ares schreef. De Detta dossiers geven een inventieve draai aan het bovennatuurlijke genre en zal de horrorliefhebbers onder de Netflix-generatie zeker aanspreken.

Winchester Mcfly weet je in ‘Nachtmerrie’ tot de laatste bladzijde in spanning te houden. Het boekhoudt je in zijn greep en heeft een verrassende ontknoping. Het boek is vlot geschreven, bevat een vleugje humor, heeft een sterke verhaallijn en belooft zeker veel goeds voor de volgende delen van de serie.

Wist je dat?

  • Je kunt jouw boeken 2 maanden lang downloaden op onze website.
  • In onze app kan je jouw boeken 1 jaar lezen en luisteren.
  • Meer informatie over het downloaden van de boeken en het overplaatsen naar een apparaat naar keuze, vind je op de hulppagina.