Nog lange niet

M.J. Arlidge
Bekijk boek

400 pagina's / 2.3MB
14 uur / 1037.3MB

Een must-read voor elke thrillerliefhebber!

‘Je hebt nog één uur te leven.'

Dat is het enige wat er uit de telefoon klinkt voor er wordt opgehangen. Is het een misplaatste grap? Een verkeerd nummer? Een misverstand? Alles is beter dan de gruwelijke waarheid: dat iemand zijn slachtoffers zestig minuten lang nauwlettend in de gaten houdt… en dan toeslaat.

Terwijl het dodenaantal oploopt, raakt Helen Grace verstrikt in een race tegen de klok. Maar de dader blijft haar steeds een paar stappen voor. Helen heeft geen motief, geen verdachten en geen aanwijzingen. Totdat blijkt dat alle slachtoffers deel waren van dezelfde vriendengroep. Een vriendengroep voor wie elk telefoontje nu het laatste kan zijn, want wie opneemt is voorgoed verloren.

Heel Nederland is in de ban van M.J. Arlidge zijn spannende Helen Grace-serie. ‘Nog lange niet’ is het negende deel in deze ijzersterke serie en wauw, wat gaan jullie weer genieten! Dit is een absolute must-read voor thrillerliefhebbers. Vol cliffhangers, spanning en de vlotte schrijfstijl die we van Arlidge gewend zijn.

Wist je dat?

  • Je kunt jouw boeken 2 maanden lang downloaden op onze website.
  • In onze app kan je jouw boeken 1 jaar lezen en luisteren.
  • Meer informatie over het downloaden van de boeken en het overplaatsen naar een apparaat naar keuze, vind je op de hulppagina.