Onmacht

Yvonne Doorduyn
Yvonne Doorduyn
Bekijk boek

Onmacht

Yvonne Doorduyn
Yvonne Doorduyn

288 pagina's / 3.4MB
10 uur / 515.2MB

Een thriller die je een inkijkje geeft achter de schermen van de politiek aan het Binnenhof.

Sarah Bovens werkt als succesvol speechschrijver voor een minister in Den Haag. Sinds ze drie jaar geleden haar zoontje verloor bij een auto-ongeluk, zoekt ze manieren om haar leven opnieuw zin te geven. Als ze de kans krijgt voor haar werk een driedaagse cursus te volgen bij het gerenommeerde spreekvaardigheidsinstituut van Jasper Uitdewilligen, grijpt ze die onmiddellijk aan.

In de bossen rond Zeist, ver weg van de drukte, traint bureau Uitdewilligen de crème de la crème van de Nederlandse politiek. In zijn mooie gerenoveerde boerderij met aangebouwd hotel koestert Uitdewilligen echter een groot geheim. Een geheim waar hij vooral invloedrijke gasten deelgenoot van maakt en waarover niemand in Den Haag durft te praten.

Als ook Sarah de waarheid leert kennen en zij niet bereid blijkt te zwijgen, keert alles en iedereen zich tegen haar. Wanneer haar beste vriendin wordt vermoord en zij als verdachte in de cel belandt, lijkt haar lot bezegeld.

Yvonne Doorduyn is geen vreemde in de politieke wereld: ze werkt als speechschrijver bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Met ‘Onmacht’ geeft ze en passant een realistisch inkijkje achter de schermen van het Binnenhof. Heb je de serie ‘House of Cards’ met veel plezier gekeken? Dan is dit sowieso een must-read!

Wist je dat?

  • Als lid krijg je elke maand toegang tot acht geweldige boeken, als e-book én luisterboek.
  • Je kan de boeken lezen en luisteren waar en wanneer jij wilt; eenmaal gedownload, zijn de boeken voor altijd van jou!
  • De boekenselectie kan je eenvoudig lezen of luisteren op e-reader, tablet, smartphone of via onze app.