Orakel

Thomas Olde Heuvelt
Thomas Olde Heuvelt
Bekijk boek

Orakel

Thomas Olde Heuvelt
Thomas Olde Heuvelt

456 pagina's / 1.5MB
17 uur / 1193.6MB

Het nieuwe meesterwerk van een internationaal fenomeen.

Op een mistige winterochtend zien Luca Wolf en Emma Reich een achttiende-eeuws zeilschip in een bollenveld bij de duinen liggen. Orakel, staat er op de achtersteven. Het ligt er, in alle opzichten, verkeerd. Emma kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en gaat het luik op het hellende dek binnen. Niemand ziet haar nog terug. Luca blijft verbijsterd achter: hij wilde haar wel achternagaan, maar iets hield hem tegen. De uitdrukking op haar gezicht toen ze door het luik ging, maakte hem bang…

Niet veel later zijn er elf mensen verdwenen, worden Luca en zijn moeder afgeschermd van de wereld vastgehouden en staan de geheime diensten voor een raadsel. Alles moet uit de kast worden gehaald om een mediastorm te voorkomen. Maar als men graaft in een ver verleden om het mysterie van de Orakel te ontrafelen, blijkt het schip een voorbode te zijn van iets onheilspellends.

IJzingwekkende spanning en folklore smelten moeiteloos samen in ‘Orakel’, het nieuwste boek van Thomas Olde Heuvelt. Zijn boek werd eerder al ‘briljant en volstrekt origineel’ genoemd door niemand minder dan Stephen King. Je gaat dit verhaal gegarandeerd verslinden.

Wist je dat?

  • Als lid krijg je elke maand toegang tot acht geweldige boeken, als e-book én luisterboek.
  • Je kan de boeken lezen en luisteren waar en wanneer jij wilt; eenmaal gedownload, zijn de boeken voor altijd van jou!
  • De boekenselectie kan je eenvoudig lezen of luisteren op e-reader, tablet, smartphone of via onze app.