Roadtrip

Graeme Simsion
Graeme Simsion
Bekijk boek

Roadtrip

Graeme Simsion
Graeme Simsion

352 pagina's / 8.4MB
10 uur / 526.7MB

Het langverwachte vervolg op ‘Camino’.

Drie jaar geleden liepen veertigers Zoë en Martin samen de Camino. Op zoek naar zichzelf vonden ze elkaar. Toen hield hun relatie geen stand, nu krijgen ze een tweede kans als ze Zoë’s vriendin Camille vergezellen op weg naar Rome. Camille heeft MS en wil koste wat kost de lange voettocht volbrengen. De tocht is heel anders dan de vorige. Dit keer geen vriendelijke dorpsbewoners en lekkere maaltijden. Nee, het is ruig, het plenst in de Alpen en ze logeren vaak in ongastvrije hotels waar mensen een jachtgeweer in de keuken hebben staan. Voor de everzwijnen.

Gelukkig is er wel altijd wijn. In de voetsporen van talloze pelgrims worden de relaties op de proef gesteld, maar Camilles ziekteverschijnselen worden heviger. Iedereen is erop gebrand om Rome te halen. En dan slaat het noodlot toe, maar natuurlijk niet zoals je zou verwachten…

Dit boek van Graeme Simsion is weer volop genieten. Het verhaal leest lekker vlot weg en zit vol hoop, liefde en vriendschap. Ondanks serieuzere thema’s, wordt dit boek nooit te zwaar dankzij de humor die Simsion in het verhaal stopt. Een aanrader voor iedereen die zin heeft in een verhaal om even helemaal in te verdwijnen.

Wist je dat?

  • Als lid krijg je elke maand toegang tot acht geweldige boeken, als e-book én luisterboek.
  • Je kan de boeken lezen en luisteren waar en wanneer jij wilt; eenmaal gedownload, zijn de boeken voor altijd van jou!
  • De boekenselectie kan je eenvoudig lezen of luisteren op e-reader, tablet, smartphone of via onze app.