Stad van tranen

Kate Mosse
Kate Mosse
Bekijk boek

Stad van tranen

Kate Mosse
Kate Mosse

480 pagina's / 2MB
17 uur / 1135.5MB

Het spannende vervolg op de bestseller ‘Tijden van vuur’.

Augustus 1572. Minou Joubert en haar familie zijn in Parijs voor een koninklijke bruiloft. Het huwelijk tussen Margaretha, de zuster van de katholieke koning Karel IX, en de protestantse hugenoot Hendrik van Navarra is bedoeld om vrede te brengen in Frankrijk na een decennium van religieuze oorlogen. De hele stad loopt uit, en van heinde en verre zijn mensen gekomen om het feest mee te vieren.

Maar ook Vidal, een oude vijand van Minou, is naar de hoofdstad getrokken. En wat een week vol feestelijkheden had moeten worden mondt binnen enkele dagen uit tot een grote moordpartij, waarna de straat bezaaid is met duizenden doden. Minous familie slaat op de vlucht, en moet zich noodgedwongen verspreiden over de vier windstreken.

‘Stad van tranen’ is een aangrijpende, adembenemende roman over wraak, onderdrukking en verlies. Het verhaal neemt je mee naar Parijs, Chartres en naar de Stad van tranen zelf: Amsterdam. Het boek bevat alle ingrediënten voor een echte pageturner en is een feestje om te lezen voor liefhebbers van historische romans.

Wist je dat?

  • Als lid krijg je elke maand toegang tot acht geweldige boeken, als e-book én luisterboek.
  • Je kan de boeken lezen en luisteren waar en wanneer jij wilt; eenmaal gedownload, zijn de boeken voor altijd van jou!
  • De boekenselectie kan je eenvoudig lezen of luisteren op e-reader, tablet, smartphone of via onze app.