Tot snel!

Beth O'Leary
Bekijk boek

Bookchoice tipt: een heerlijke roman die bewijst dat je nooit te oud bent om je leven om te gooien.

Contentmarketeer Lisa tipt deze maand ‘Tot snel!’ van Beth O’Leary. In deze roman wisselen een oma en kleinkind van huis, waarna ze ontdekken wat ‘thuis’ echt betekent.

“In ‘Tot snel!’ maak je kennis met Leena. Ze heeft een uitdagende baan, een vriend die haar steunt, een leuk leven in Londen – maar schijn bedriegt. Als ze op kantoor volledig instort, schrijft haar baas haar twee maanden rust voor. Op zoek naar afleiding van haar eigen problemen besluit ze bij haar oma Eileen te gaan logeren.

Eileen heeft ondertussen zo haar eigen problemen. Ze is 79 jaar, net gescheiden, en bang dat ze te oud is om nog opnieuw te kunnen beginnen. Ze besluit op zoek te gaan naar een nieuwe liefde – maar in het dorp waar ze woont is het aanbod erg klein. Tot Leena met de oplossing komt: in Londen zijn er mannen genoeg, en Leena kan wel wat rust gebruiken in het dorpje waar haar oma woont.

Leena en Eileen wisselen van huis, maar al snel merkt Leena dat het platteland niet alleen maar rust en regelmaat kent, en Eileen ontdekt dat liefde soms een onverwachte vorm aanneemt.

Beth O’Leary heeft met ‘Tot snel!’ een heerlijke roman geschreven vol kleurrijke personages. Van bromberen tot allemansvrienden; ze komen allemaal voorbij. En dat niet alles is zoals het lijkt, ontdek je ook al snel. ‘Tot snel!’ is een roman die veel thema’s aansnijdt: rouw, vriendschap, liefde, maar ook wat een ‘thuis’ nou echt is. Het resultaat is een verhaal dat je aan het lachen maakt, maar ook zwaardere momenten worden niet geschuwd. En Eileen en Leena, maar ook de zijpersonages, veroveren gegarandeerd een plekje in je hart.”

Wist je dat?

  • Je kunt jouw boeken 2 maanden lang downloaden op onze website.
  • In onze app kan je jouw boeken 1 jaar lezen en luisteren.
  • Meer informatie over het downloaden van de boeken en het overplaatsen naar een apparaat naar keuze, vind je op de hulppagina.