Verzwegen

Karin Slaughter
Karin Slaughter
Bekijk boek

Verzwegen

Karin Slaughter
Karin Slaughter

552 pagina's / 1.1MB
20 uur / 1005.1MB

De twintigste bestseller van Karin Slaughter, de onbetwiste Queen of Crime.

Een jonge vrouw wordt op brute wijze aangevallen en voor dood achtergelaten. De politie stelt een onderzoek in, maar dat loopt al snel vast. Tot een gevangene Will Trent vertelt dat de aanval een kopie is van de misdaad waarvoor hij jaren eerder veroordeeld is. De man heeft altijd volgehouden onschuldig te zijn, en nu denkt hij bewijs te hebben.

Het wordt Will duidelijk dat hij de nieuwe zaak pas kan oplossen wanneer hij de oude heeft opengebroken. Maar er zijn bijna tien jaar verstreken: jaren waarin herinneringen zijn vervaagd, getuigen zijn verdwenen en bewijsstukken zijn kwijtgeraakt. Er is maar één persoon die Will kan helpen een meedogenloze moordenaar op te sporen: zijn vriendin Sara Linton.

Karin Slaughter, wie kent haar niet? Deze onwijs populaire auteur, die niet voor niets de bijnaam ‘Queen of Crime’ heeft gekregen, vind je met ‘Verzwegen’ in de selectie. Haar titels staan wereldwijd op bestsellerlijsten en ook dit is weer een spannende titel waarmee ze haar bijnaam recht aan doet. Deze thriller wil je niet missen!

Wist je dat?

  • Als lid krijg je elke maand toegang tot acht geweldige boeken, als e-book én luisterboek.
  • Je kan de boeken lezen en luisteren waar en wanneer jij wilt; eenmaal gedownload, zijn de boeken voor altijd van jou!
  • De boekenselectie kan je eenvoudig lezen of luisteren op e-reader, tablet, smartphone of via onze app.