Voor het donker thuis

Riley Sager
Riley Sager
Bekijk boek

Voor het donker thuis

Riley Sager
Riley Sager

416 pagina's / 4.8MB
12 uur / 779.7MB

Voor fans van de Netflix-serie ‘The Haunting of Hill House’.

Hoe was het om in dat huis te wonen? Maggie Holt is die vraag wel gewend. Vijfentwintig jaar geleden verhuisde ze met haar ouders, Ewan en Jess, naar Baneberry Hall, een negentiende-eeuws landhuis in Vermont. Drie weken later waren ze er halsoverkop uit vertrokken; een traumatische gebeurtenis waarover Ewan later een bestseller zou schrijven.

Tegenwoordig knapt Maggie oude woningen op en ze kan zich de gebeurtenissen van toen nauwelijks herinneren. Ze gelooft ook eigenlijk geen woord van wat er in haar vaders boek staat. Wanneer ze na zijn dood Baneberry Hall erft, gaat ze terug naar de plek waar het allemaal begon. Ze is van plan om het pand een facelift te geven en te verkopen.

Haar terugkeer wordt met argusogen bekeken door de inwoners, want het kleine stadje is er niet goed vanaf gekomen in haar vaders boek. Zodra Maggie over de drempel van Baneberry Hall stapt begint ze zich af te vragen of er toch geen waarheid in het boek schuilt.

‘Voor het donker thuis’ is de razend spannende nieuwe thriller van bestsellerauteur Riley Sager, auteur van ‘De laatste meisjes’, ‘Mijn laatste leugen’ en ‘Sluit alle deuren’. Van Riley Sagers boeken zijn inmiddels ruim 40.000 exemplaren verkocht in Nederland en België. Deze griezelige thriller is perfect voor lezers die zin hebben in een boek dat je in één ruk uit zal lezen.

Wist je dat?

  • Als lid krijg je elke maand toegang tot acht geweldige boeken, als e-book én luisterboek.
  • Je kan de boeken lezen en luisteren waar en wanneer jij wilt; eenmaal gedownload, zijn de boeken voor altijd van jou!
  • De boekenselectie kan je eenvoudig lezen of luisteren op e-reader, tablet, smartphone of via onze app.