Welkom bij Hotel Flanagans

Åsa Hellberg
Åsa Hellberg
Bekijk boek

Welkom bij Hotel Flanagans

Åsa Hellberg
Åsa Hellberg

352 pagina's / 1.6MB
10 uur / 486MB

Voor lezers van Lucinda Riley en Anne Jacobs.

Stap binnen bij Hotel Flanagans, waar kristallen kroonluchters een zachte gloed werpen over fluwelen sofa’s terwijl de Londense high society elkaar ontmoet in de luxe salon. Het is een ramp om geen uitnodiging te krijgen voor de uitbundige feesten van Linda Lansing, de baas van het hotel.

Maar Linda voelt zich niet altijd thuis in deze wereld. In haar hart is ze nog steeds een eenvoudig meisje uit een klein dorp, en als ongetrouwde, alleenstaande hoteleigenaresse heeft ze het niet makkelijk. Er zijn inmiddels jaren verstreken sinds ze het hotel van haar vader erfde, maar Linda is nog steeds verwikkeld in een bittere machtsstrijd met haar arrogante neven, die zichzelf als veel geschiktere eigenaren van Flanagans zien.

Ze is klaar om te vechten voor het levenswerk van haar vader, maar vraagt zich heimelijk af hoeveel ze bereid is op te geven. Is dit het allemaal wel waard?

Deze heerlijke feelgoodroman is het begin van een trilogie. Met haar luchtige en meeslepende schrijfstijl neemt Hellberg je mee naar de jaren 50 en 60, waar drama wordt afgewisseld met vriendschap en liefde. Dit wordt sowieso je nieuwe verslaving!

Wist je dat?

  • Als lid krijg je elke maand toegang tot acht geweldige boeken, als e-book én luisterboek.
  • Je kan de boeken lezen en luisteren waar en wanneer jij wilt; eenmaal gedownload, zijn de boeken voor altijd van jou!
  • De boekenselectie kan je eenvoudig lezen of luisteren op e-reader, tablet, smartphone of via onze app.