Zwarte zomer

M.W. Craven
Bekijk boek

360 pagina's / 5.9MB
12 uur / 748.3MB

Hoe kan iemand zowel dood als levend zijn?

Het verhaal van ‘Zwarte zomer’ van M.W Craven begint met Jared Keaton: de charmante en charismatische sterrenchef die wordt veroordeeld voor de gruwelijke moord op zijn dochter Elizabeth. De veroordeling is voornamelijk gebaseerd op de getuigenis van rechercheur Washington Poe.

Maar dan strompelt zes jaar later een jonge vrouw een politiebureau binnen. Uit onweerlegbaar bewijs blijkt dat het niemand minder dan Elizabeth Keaton is. Rechercheur Washington Poe komt in grote problemen en zijn baan hangt aan een zijden draadje. Snel schakelt hij de hulp in van analist Tilly Bradshaw, een sociaal onhandige genie. Kunnen ze samen het mysterie oplossen? Hoe kan het dat iemand zowel dood als levend is?

Deze thriller zit vol spanning en boeit van begin tot eind. Een boek dat je gegarandeerd in één ruk uit wilt lezen en waarbij je, na het lezen of luisteren, snakt naar meer.

Wist je dat?

  • Je kunt jouw boeken 2 maanden lang downloaden op onze website.
  • In onze app kan je jouw boeken 1 jaar lezen en luisteren.
  • Meer informatie over het downloaden van de boeken en het overplaatsen naar een apparaat naar keuze, vind je op de hulppagina.