Eindelijk kunnen we het bekendmaken: we starten onze allereerste schrijfwedstrijd! Heb jij een verhaal dat al tijden door je hoofd spookt, maar waar je nog niet de tijd voor hebt gevonden om te schrijven? Of heb je al een boek neergepend dat je maar al te graag in de Bookchoice-selectie ziet? Dan is dit je kans!

Met de Bookchoice Schrijfwedstrijd gaan wij op zoek naar een (aanstormend) schrijftalent. Van thriller tot feelgood tot historische romans: elk verhaal is welkom! Wij zijn op zoek naar een auteur die onze tienduizenden lezers omver blaast. Want als jij de schrijfwedstrijd wint, krijg je van ons een boekcontract, professionele begeleiding bij het verbeteren van je verhaal én een plekje in de Bookchoice selectie. Een geweldige kans, want jouw verhaal zal dus te lezen én luisteren zijn voor al onze leden. 

Doe je mee? In de voorwaarden vind je alles wat je moet weten als je mee wilt doen, maar we zetten de belangrijkste info vast voor je op een rijtje:

  • Elk genre is welkom
  • Je verhaal moet afgerond zijn en tussen de 30.000 en 40.000 woorden
  • Het verhaal mag niet eerder gepubliceerd zijn
  • Stuur je verhaal in als .doc-bestand naar [email protected]
  • Voeg bij je inzending ook een korte samenvatting, beschrijving van de belangrijkste personages en korte biografie van jezelf toe
  • De uiterste inzenddatum is 31 maart 2022
  • Op 4 mei 2022 maken wij de winnaar bekend
  • Je hoeft niet lid te zijn van Bookchoice om mee te doen

Bookchoice-marketeer Lisa Park en uitgever Melissa van der Wagt lezen alle inzendingen en stellen de top 3 samen. De top 3 zal beoordeeld worden door de speciale Bookchoice-ledenjury en auteur Karin Quint, die de uiteindelijke winnaar zullen kiezen.

Enthousiast geworden? Vergeet dan niet de voorwaarden goed te lezen. We kijken uit naar je inzending, succes!

Psst: wil jij onderdeel worden van de Bookchoice-ledenjury? Houd de Bookchoice Boekengroep dan goed in de gaten!

Ben je nog niet lid van Bookchoice?

Bekijk onze lidmaatschappen en start jouw lees- en luisteravontuur!

Al tienduizenden lezers gingen je voor.