De zomertijd is ingegaan en we hebben al heel wat leesuurtjes kunnen maken in de zon. Fijn he? We zorgen er natuurlijk ook deze maand weer voor dat jullie kunnen genieten van toptitels. Van feelgood tot roman tot non-fictie, waar heb jij het meeste zin in? We vertellen je hieronder meer over de selectie van april!

  

Spannende thrillers

Deze maand kunnen jullie genieten van de allereerste Bookchoice Exclusive: Naamloos. In het boek vindt politiefotograaf Reynou op een hoofd en lichaam, omringd door rozenblaadjes. De schok is nog groter wanneer blijkt dat hoofd en lichaam niet van hetzelfde slachtoffer zijn. Naamloos is deze maand exclusief bij Bookchoice te lezen en luisteren, en hetzelfde geldt voor de vervolgdelen. Een gelukkige groep lezers mocht het boek al lezen, dus je vindt al veel recensies op onze website. En de recensies liegen er niet om: jullie kunnen geen genoeg van Naamloos krijgen. We zijn ook heel benieuwd naar wat jij van het boek gaat vinden.

In De beller op lijn vier loopt een spelletje op de radio uit tot een gruwelijke explosie, waarbij zeven taxi's exploderen. De klopjacht begint op een onzichtbare, losgeslagen moordenaar, die live gevolgd kan worden op de radio. Als je van thrillers houdt, is dit een boek dat je zeker niet mag missen. Het unieke plot en de combinatie van actie en thriller, maken van De beller op lijn vier een feestje om te lezen/luisteren. De eerste recensie op onze website is al binnen, waarbij Ankie het boek 'spannend van het begin tot het eind noemt'. En daar zijn wij het helemaal mee eens!

De andere waarheid van Muhlin & Nyström is Zweeds vakmanschap met een internationale twist. Het boek heeft de Max Bronzen Vleermuis voor beste thrillerdebuut gewonnen én de prestigieuze Zweedse Crimetime Award. In het boek wordt de zus van de verminkte Alicia vermoord... en Alicia lijkt het volgende slachtoffer te zijn. 

 

Indrukwekkende romans

De jasmijnzussen zou eigenlijk in mei in onze selectie zitten, maar hebben wij omgewisseld met De som van jou en mij van Cecelia Ahern. Het boek van Ahern was helaas niet op tijd klaar als luisterboek, waardoor jullie deze maand al kunnen genieten van De jasmijnzussen! In het boek krijgt een jonge vrouw weer greep op haar leven dankzij haar overgrootmoeder.

Ver weg, dichtbij is een origineel en hartverwarmend verhaal over liefde, moeders en de onvergetelijke momenten die richting geven aan je leven. Moet je het leven wel willen veranderen? Als je fan bent van Jojo Moyes, dan wil je dit boek absoluut niet missen!

Het zustertapijt is een mythische familiesaga voor de liefhebbers van Het achtste leven (voor Brilka). Het boek is het tweede deel in de Zusterklokken-trilogie. Deel één vond je in 2019 bij ons in de selectie en nu kan je genieten van het vervolg. Maar geen zorgen: het boek is ook prima los te lezen.

Heerlijke feelgood

In De roadtrip delen twee exen 600 kilometer een lang een auto. Wat zal het eerder begeven, de auto of de gespannen vrede tussen de passagiers? Bereid je vol op heel veel humor in de heerlijke feelgoodroman De roadtrip van Beth O'Leary. Wij zijn fan, jij hopelijk ook! En heb je het boek uit? Dan kan je op de website van de uitgever gratis een epiloog bij het boek downloaden.

Indrukwekkende non-fictie

Loes Hegger reconstrueert in Villa de Wartbrug verhalend haar bijzondere jeugd, zestig jaar na de opening van de Velpse villa De Wartburg, een toevluchtsoord voor uitgetreden priesters in nood. Voor de lezers van '’t Hooge Nest' en 'Het zwijgen van Maria Zachea'.


Ben je nog niet lid van Bookchoice? Probeer nu een boekselectie gratis uit:

Ben je nog niet lid van Bookchoice?

Bekijk onze lidmaatschappen en start jouw lees- en luisteravontuur!

Al tienduizenden lezers gingen je voor.